2014 CHICAGO AUTO SHOW’DA ÇEKYATLAR Tekirova rent a car

2014 CHICAGO AUTO SHOW’DA ÇEKYATLAR

121116_VW_Beetle_1819-Araçlar Tekirova rent a car
Tekirova rent a car

Herkes bir cabriolet seviyor. Bir iki-koltuklu spor otomobil ya da dört koltuklu luxo kruvazörü olsun, hiçbir şey yukarıdan aşağı sıcak bir sonbahar akşamı Lake Shore Drive aşağı patlatma yener. Peki, nereye Chicago’da Şubat ortasında bir Cabrio keyfini? Otomobil fuarında, tabii! Uber-pahalı Maserati GranTurismo sıcak Chevrolet Camaro uygun fiyatlı MINI Cooper itibaren, her alıcı için bir Cabrio var.Tekirova rent a car

Tahmin edebileceğiniz gibi, bir kaç taviz konvertibl araçları sahibi. Öncelikle, onlar hemen hemen her zaman onların düzeltme çatı kuzenlerinden daha pahalıdır. İkincisi, daha az kargo alanı ve sıkışık arka koltuklar var – hepsi de arka koltuklar varsa. Son olarak, onlar sigortalamak için daha fazla maliyet.

Bu faylar kenara, bir Cabrio kısa bir yolculuk baş aşağı hızlı Arlington Park’ta trifecta seçmek daha kaşlarını döner. Bir sunroof tarafından taklit edilemeyen bu üstü açık rüzgar-in-your-saç duygu hakkında bir şey var.

Çekyatlar alışveriş yaparken, ilk ve en önemli araç kullanımını dikkate almak isteyeceksiniz. Bu sizin için hangisinin doğru olduğunu karar vermenize yardımcı olacaktır. Eğer sadece yaz aylarında ve kısa geziler için araba bekliyoruz Örneğin, o zaman belki bir Mazda MX-5 gibi bir arka çekişli iki kişilik mükemmel bir uyum olabilir. Araba yıl boyunca kullanma hakkında düşünme ve makul büyüklükte arka koltuk, daha mantıklı olabilir Chrysler 200 veya Volkswagen Beelte gibi daha sonra bir şey biraz daha büyük ve sunan önden çekişli ihtiyacınız varsa.

Bir Cabrio seçerek üst yapı olduğunda ikinci bir şey düşünün. Geleneksel, çekyatlar yumuşak üst vardı, ama son zamanlarda otomobil geri çekilebilir sert üstleri ile çekyatlar dizayn edilmiştir. Daha pahalı olsa da, üstleri bu tür sahibine güvenlik ve sert bir üst bütün hava koruması ile bir Cabrio eğlenceli vermek.

Yayınlayan

elpars1

http://elparsrentacar.com/sayfa/antalya-arac-kiralama.html

Yorum bırakın